6 juni 2005
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • voorgebakken stokbrood
  • gekruid gehakt
  • ontbijtspek
  • kaas

Variatietips

  1. Je kan er eventueel ook nog champignons op doen.

Bereiding

Stap 1
gehakt rauw in. Hierover heen gaat de kaas en ontbijtspek en evt. als je dat lekker vind schijfjes paprika. Verwarm de oven even voor en begin met de stand van 160 graden. De stokbrood even ongeveer 10 min op deze stand bakken anders wordt de gehakt niet gaar. Na 10 min verhoog je de stand naar 180 graden. de stokbrood nu laten liggen tot het gaar is. Hou wel in de gaten dat het niet te hard gaat zodat je brood hard is maar de gehakt nog niet gaar. snij hem evt. even door midden zo kan je goed zien of het gehakt gaar is.

Variatietips

  1. Je kan er eventueel ook nog champignons op doen.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!