11 november 2006
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 6 plakken ham
  • 6 plakken jong belegen kaas
  • 1 bakje farmersalade
  • smeerboter

Variatietips

  1. Vervang de farmersalade door selleriesalade.
  2. Gebruik een andere kaassoort.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven of grill op 220 graden. Snij het halve stokbrood is 2 stukken en snij beide broodjes open. Smeer de broodjes met een dun laagje smeerboter. Beleg & bedek beide broodjes eerst helemaal met kaas, vervolgens de kaas met de ham.

Stap 2
Doe beide broodjes op in de oven, ongeveer 10 minuutjes en haal de broodjes uit de oven.

Stap 3
Smeer beide rijkelijk met farmersalade. Klap het broodje dicht en smullen maar!

Variatietips

  1. Vervang de farmersalade door selleriesalade.
  2. Gebruik een andere kaassoort.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!