Ingrediënten
- 1 pistolet wit of bruin
- olijfolie
- oregano
- grof zeezout
- tzatziki
- ham
- kaas
- (vlees)tomaat, in plakjes
- komkommer, in plakjes
- groene paprika, in ringen
- rode ui, in ringen
Variatietips
- Lekker met een koud glas rose bier of fris.
- Om hem extra pittig te maken kan er een beetje tobasco overheen gedaan worden.
Bereiding
Stap 1
Het pistoletje snij je open en gooit een flink scheut olijfolie op het broodje. Het broodje dichtklappen en even licht aandrukken.
Stap 2
Doe het broodje weer open en bestrijk 1 gedeelte met een flinke laag tzatziki en strooi hier een beetje oregano over.
Stap 3
Beleg het broodje vervolgens met ham en kaas.
Stap 4
Verdeel de plakjes (vlees)tomaat en de komkommer over één helft van het broodje.
Stap 5
Verdeel de paprika en de ui over het broodje en bestrooi het geheel met grof zeezout, probeer het broodje dicht te klappen.
Variatietips
- Lekker met een koud glas rose bier of fris.
- Om hem extra pittig te maken kan er een beetje tobasco overheen gedaan worden.