17 juli 2008
1 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 pistolet wit of bruin
  • olijfolie
  • oregano
  • grof zeezout
  • tzatziki
  • ham
  • kaas
  • (vlees)tomaat, in plakjes
  • komkommer, in plakjes
  • groene paprika, in ringen
  • rode ui, in ringen

Variatietips

  1. Lekker met een koud glas rose bier of fris.
  2. Om hem extra pittig te maken kan er een beetje tobasco overheen gedaan worden.

Bereiding

Stap 1
Het pistoletje snij je open en gooit een flink scheut olijfolie op het broodje. Het broodje dichtklappen en even licht aandrukken.

Stap 2
Doe het broodje weer open en bestrijk 1 gedeelte met een flinke laag tzatziki en strooi hier een beetje oregano over.

Stap 3
Beleg het broodje vervolgens met ham en kaas.

Stap 4
Verdeel de plakjes (vlees)tomaat en de komkommer over één helft van het broodje.

Stap 5
Verdeel de paprika en de ui over het broodje en bestrooi het geheel met grof zeezout, probeer het broodje dicht te klappen.

Variatietips

  1. Lekker met een koud glas rose bier of fris.
  2. Om hem extra pittig te maken kan er een beetje tobasco overheen gedaan worden.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!