Ingrediënten
- 2 witlof
- 4 plakjes kaas
- 4 plakjes ham
- 1 dl culinair
- 1 dl kruidenbouillon*
- zwarte peper
- zout
Variatietips
- Lekker met aardappelpuree.
- Altijd handig om een potje kruidenbouillon in huis te hebben, beetje water koken en tl bouillon en je hebt 1 dl.
- Lekker met witvis uit braadzak en rostirondjes uit de oven.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Stap 8
In de oven ongeveer 45 minuten bakken en lichtbruin laten worden. Tussentijds het sausje over de witlof scheppen.
Variatietips
- Lekker met aardappelpuree.
- Altijd handig om een potje kruidenbouillon in huis te hebben, beetje water koken en tl bouillon en je hebt 1 dl.
- Lekker met witvis uit braadzak en rostirondjes uit de oven.