7 maart 2006
3 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 zakjes mix voor boerenomelet
  • 4 el water
  • 2 preien
  • 1 ui
  • 4 gekookte aardappels

Variatietips

  1. Je kan er ook andere groenten door doen: paprika, wortel, champignons, doperwtjes enz.
  2. Lekker met rijst en salade.

Bereiding

Stap 1
Snij de gekookte aardappels in plakjes. Snijd de ui fijn en de prei in ringetjes. Fruit deze drie dingen in een koekenpan even aan.

Stap 2
Neem ondertussen 2 kommetjes of maatbekers en klop in allebei 3 eieren met 2 el water los. Voeg aan elk een zakje kruidenmix toe en klop het even door. Laat dit 2-3 minuten staan.

Stap 3
Haal de aardappel-preimix van het vuur en laat t een beetje afkoelen. Verdeel het dan over de twee mengsels. Roer het even goed door.

Stap 4
Verhit in twee koekenpannen boter of olie en bak hierin de omeletten goudbruin en gaar.

Variatietips

  1. Je kan er ook andere groenten door doen: paprika, wortel, champignons, doperwtjes enz.
  2. Lekker met rijst en salade.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Wraps gevuld met gamba’s

    2

    15 minuten

  • Kip marsala

    4

    65 minuten

  • Surimiburgers

    2

    50 minuten

  • Stoofpotje van kip paprika en aardappeltjes

    4

    30 minuten