2 februari 2006
2 personen
50 minuten

Ingrediënten

  • 6 sneetjes gerookte zalm
  • 4 eieren
  • 1 dl melk
  • 2.5 dl room
  • 4 el fijngehakte verse tuinkruiden
  • peper
  • zout
  • 350 gr brie/camembert/mozzarella;
  • nootmuskaat
  • 1 pak kant-en-klaar bladerdeeg

Variatietips

  1. Je kan ook gekookte pasta door het eimengsel mengen of spinazie.

Bereiding

Stap 1
Rol het deeg uit en doe het in de quichevorm, dek de bodem af met aluminiumfolie en bak 10 minuten in de oven met een blinde vulling.

Stap 2
Ondertussen de eieren, melk, room, kruiden, peper, zout, nootmuskaat loskloppen. Gerookte zalm in blokjes snijden en onder mengen. De bladerdeegbodem vullen met in reepjes gesneden kaas, daarboven het eier-zalm mengsel (eventueel nog wat reepjes kaas erover). De quiche ongeveer 30 minuten in de oven bakken.

Variatietips

  1. Je kan ook gekookte pasta door het eimengsel mengen of spinazie.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!