27 juni 2005
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • vaste vissoort vb. kabeljauw
  • sneetjes spek
  • mosterd of pesto of kruidenkaas
  • groentjes
  • olijfolie

Bereiding

Stap 1
Snij de vis in blokjes van gelijke grootte.

Stap 2
Smeer elk blokje vis in met mosterd (of pesto, kruidenkaas...).

Stap 3
Rol het blokje in sneetje gerookt spek.

Stap 4
Prik ze op een satéstokje met eventueel groentjes tussen zoals paprika, champignons, courgette, ...

Stap 5
Besmeer de brochettes met olijfolie en bak ze op de barbecue of in de pan.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gebakken schol

    2

    35 minuten

  • Sambal goreng telor van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Amuse van komkommer en rauwe ham

    4

    15 minuten

  • Yu-ch’ih-t’ang (haaivinnensoep)

    4

    180 minuten