8 mei 2015
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr aspergetips
  • 3 knoflookteentjes geperst
  • boter om in te bakken
  • knoflookolie
  • 2 moten zalm met vel
  • olijfolie
  • teriyakisaus
  • sesam

Bereiding

Stap 1
Verwarm de grill pan en smeer de moten zalm met een beetje olijfolie in.

Stap 2
Doe wat boter in de pan en bak de aspergetips met de geperste knoflook en een beetje knoflookolie in 10-15 minuten gaar.

Stap 3
Grill ondertussen de moten zalm in dezelfde tijd. Schenk wat teriyakisaus over de zalm. Leg de aspergetips op 2 borden en leg de zalm er bovenop. Besprenkel de zalm met sesam.

Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!