22 mei 2012
10 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 1 pot knakworstjes
  • 10 plakken bladerdeeg
  • curry
  • 1 ei, geklutst

Variatietips

  1. Je kunt het ook met cocktailworstjes maken

Bereiding

Stap 1
Laat alle plakjes bladerdeeg ontdooien en verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.

Stap 2
Leg 1 knakworst op de helft van het plakje bladerdeeg en spuit op de knakworst over de lengte curry.

Stap 3
Vouw vervolgens het bladerdeeg dicht en maak aan de bovenkant wat inkepingen over de breedte. Smeer de bovenkant waar de inkepingen zitten in met het geklutste ei. Herhaal dit voor alle knakworstjes en leg ze op de bakplaat en bak in 20 a 30 minuten goudbruin.

Variatietips

  1. Je kunt het ook met cocktailworstjes maken

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • KaneElia met Marco van Basterdsuiker (EK)

    8

    30 minuten

  • Eierkroketjes

    3

    180 minuten

  • Onion bhajee

    10

    25 minuten

  • Tortilla a la Peter met vis

    8

    20 minuten