16 juli 2011
8 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • tortilla / burrito
  • zakje geraspte kaas
  • avocado
  • mexicaanse guacemole kruiden

Variatietips

  1. Je kunt ook de tortilla aan beide zijde bakken en dan bestrooien met kaas en oprollen zoals een pannenkoek en in rolletjes snijden met een cocktailprikker erin.

Bereiding

Stap 1
Maak eerst de guacemole door de tortilla fijn te prakken en meng met de guacemole kruiden. (kan ook in de keukenmachine).

Stap 2
Bak de tortilla aan 1 zijde in een koekenpan met een beetje olijfolie. Draai de tortilla om en bestrooi de reeds gebakken kant rijkelijk met kaas, zodat je de tortilla niet meer ziet. Vouw de tortilla dubbel en leg op een bord.

Stap 3
Snij de tortilla in puntjes en spuit op iedere punt een toef guacemole.

Variatietips

  1. Je kunt ook de tortilla aan beide zijde bakken en dan bestrooien met kaas en oprollen zoals een pannenkoek en in rolletjes snijden met een cocktailprikker erin.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!