26 maart 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr suiker
  • 2 el melk
  • 2 el room
  • 1 tl boter
  • 75 gr bigarreaux

Variatietips

  1. Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop.
  2. Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao.
  3. Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder).

Bereiding

Stap 1
Verwarm de suiker, melk en room al roerend tot de laatste druppel die van de lepel valt, draden trekt.

Stap 2
Voeg (van het vuur af) de boter en de bigarreaux toe en blijf roeren.

Stap 3
Bekleed de vorm met bakpapier en vul de vorm met de borstplaat.

Stap 4
Af laten koelen en de vorm verwijderen.

Variatietips

  1. Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop.
  2. Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao.
  3. Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder).

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten