22 januari 2021
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 16 stuks garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • 2 tenen knoflook, in plakjes gesneden
  • 1 stuk rode lombok (peper) door de helft gesneden
  • olijfolie
  • grof gesnipperde parrano kaas

Variatietips

  1. Lekker op te serveren met een broodje om in de olie te dopen.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe en bodem van de olijfolie in 2 kleine of 1 middelgroot tapasschaaltje (let op dat de schaaltjes in de oven mogen) en verdeel over de schaaltjes de rode lombok en knoflook.

Stap 2
Verdeel de garnalen over de schaaltjes.

Stap 3
Bedek de garnalen met parrano snippers en zet de schaaltjes ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gegratineerd is. Nu kan je genieten van deze heerlijke tapas, pittige garnalen.

Variatietips

  1. Lekker op te serveren met een broodje om in de olie te dopen.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!