6 juni 2006
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 8 stengel sereh
  • 500 gr half om half gehakt
  • 1 ei
  • 5 el paneermeel
  • rode peper, heel fijngehakt
  • volle hand koriander, fijngehakt
  • volle hand munt, fijngehakt
  • schil van een halve limoen, geraspt

Variatietips

  1. Vervang het gehakt door kipfilet.

Bereiding

Stap 1
Meng het gehakt met het eitje en het paneermeel.

Stap 2
Strooi de kruiden, de peper en de limoenschil over het gehakt heen en meng goed door elkaar.

Stap 3
Maak bolletjes van het gehakt.

Stap 4
Rijg aan de stengels sereh.

Stap 5
Even op de barbecue en klaar!

Variatietips

  1. Vervang het gehakt door kipfilet.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Spinazie pasta van Eddy

    4

    20 minuten

  • Spareribs met ahornsiroopmarinade

    4

    30 minuten

  • Ovenschotel aardappel broccoli ananas

    4

    45 minuten

  • Foe yong hai

    4

    20 minuten