6 april 2009
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr witte asperges
  • paar blaadjes sla
  • 2 bosuitjes
  • 150 gr gerookte kipfilet
  • 2 el (soja)room
  • 1 mespunt kerriepoeder
  • snufje peper en zout
  • 50 ml mayonaise (of yofresh)

Variatietips

  1. Bron: De slanke leefwijze, Roy Martina

Bereiding

Stap 1
Schil de asperges en snijd het houterige uiteinde af. Kook ze beetgaar en laat ze uitlekken.

Stap 2
Was de sla en verdeel ze over 2 borden.

Stap 3
Snijd de bosuitjes in ringetjes, de kip in dunne plakjes en de asperges in stukjes.

Stap 4
Maak een sausje van de mayonaise, slagroom en kerrie met een snufje peper en zout.

Stap 5
Schep de aspergestukjes en de kip door de saus en verdeel over de sla. Bestrooi met de bosuitjes.

Variatietips

  1. Bron: De slanke leefwijze, Roy Martina

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Ayam ketjap (Indonesische stoofschotel van kip)

    4

    35 minuten

  • Salade Gran Canaria

    4

    20 minuten

  • Tonijn maaltijd salade

    8

    30 minuten

  • Ayam Roedjak

    4

    20 minuten