22 juni 2005
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr macaroni
  • 1 courgette
  • 1 (of halve) groene kool (savooie)
  • olijfolie
  • 400 gr kipfilet
  • 1 miniblikje maïskorrels
  • 1 dl yoghurt (saus)
  • 5 a 6 eetlepels mayonaise (saus)
  • 1 tot 2 eetlepels pesto (saus)
  • 1 tot 2 eetlepels olijfolie (saus)
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
Kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Giet de macaroni af in een vergiet en spoel hem af met koud water. Laat de macaroni afkoelen.

Stap 2
Maak intussen de courgette schoon en snijd hem in blokjes.

Stap 3
Snij de kalkoenfilets in kleine blokjes of reepjes.

Stap 4
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilets in ca. 15 minuten zachtjes bruin en gaar en bestrooi ze met zout en peper.

Stap 5
Bak de laatste 5 minuten de blokjes courgette mee. Laat het geheel afkoelen. Giet de maïskorrels af.

Stap 6
Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar en breng de saus op smaak met zout en peper.

Stap 7
Schep in een schaal alle ingrediënten voor de salade door elkaar en meng de saus erdoor.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Lasagne

    5

    120 minuten

  • Pasta-ovenschotel met gehakt en spinazie

    4

    40 minuten

  • Bonte bonensalade

    4

    75 minuten

  • Paassalade

    4

    10 minuten