17 januari 2016
4 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • basilicum
  • tenen knoflook
  • 50 gr pijnboompitten
  • 50 gr parmezaanse
  • 75 ml olijfolie extra vierge

Variatietips

  1. Lekker voor bij een stokbroodje of door de pasta.
  2. Je kan ook de helft van de olijfolie vervangen door zonnebloemolie dit geeft een iets mildere smaak.

Bereiding

Stap 1
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en maal fijn.

Stap 2
Voeg beetje bij beetje de olie toe tot de gewenste dikte is bereikt. Het is dus niet nodig om alle olijfolie te gebruiken uit de ingrediëntenlijst.

Variatietips

  1. Lekker voor bij een stokbroodje of door de pasta.
  2. Je kan ook de helft van de olijfolie vervangen door zonnebloemolie dit geeft een iets mildere smaak.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!