14 mei 2005
10 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 potje piccalilly
  • 4 stuks madam jeanet pepers

Variatietips

  1. Lekker op de Surinaamse broodjes, maar ook bij andere gerechten zoals roti.

Bereiding

Stap 1
Maal of snijd de madam Jeanet pepers zo fijn mogelijk.

Stap 2
Meng de Madam Jeanet pepers beetje bij beetje door de piccalilly, ongeveer 3 tot 5 stuks. Zelf tussendoor even proeven wat jij pittig genoeg vindt!

Variatietips

  1. Lekker op de Surinaamse broodjes, maar ook bij andere gerechten zoals roti.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Bechamelsaus

    4

    20 minuten

  • Duizend-eiland-saus

    4

    20 minuten

  • Archiduc saus

    4

    5 minuten

  • Hummus-dipsaus

    4

    10 minuten