28 oktober 2005
3 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • zout
  • aroma met selderij
  • ui
  • knoflook
  • paprikapoeder
  • kurkuma
  • koriander
  • witte peper
  • komijn
  • laurierblad
  • rozemarijn
  • tijm
  • groente mix
  • ui
  • sperziebonen
  • wortel
  • paprika
  • tomaat
  • doperwten
  • prei
  • plantaardige olie
  • rijst (rijst)
  • paprika (rijst)
  • kurkuma (rijst)
  • glucose stroop (rijst)
  • 250 gr garnaaltjes (rijst)

Variatietips

  1. Je kan de garnaaltjes vervangen met kip of beide gebruiken.
  2. Je kan ook mosselen gebruiken.

Bereiding

Stap 1
Doe 2 eetlepels olie in een braadpanen bak hierin de in kleine stukjes gesneden kipfilet of vis.

Stap 2
Doe rijst in de pan en de kruiden voor de rijst erbij water erbij een vinger topje water boven de rijst voeg de kruiden er aan toe.

Stap 3
Breng dit al roerend aan de kook als het kookt doe de groentes er bij en even doorroeren.

Stap 4
Het gaspitje laag zetten en de deksel er op doen. Af en toe roeren 15 minuten zachtjes koken.

Stap 5
Eet smakelijk.

Variatietips

  1. Je kan de garnaaltjes vervangen met kip of beide gebruiken.
  2. Je kan ook mosselen gebruiken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kabeljauw met spek, kaas en spinazie

    4

    30 minuten

  • Chinese kool

    4

    30 minuten

  • Vis met camambert

    4

    45 minuten

  • Kip tandoori

    4

    60 minuten