11 januari 2006
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 1 kleine ui
  • 1 blik perziken op sap (410 ml)
  • 4 el olie
  • 0.5 el gemberwortel (geraspt)
  • 1 tl komijnzaad
  • 0.5 tl kaneel
  • 1 el tomatenpuree
  • peper en zout

Variatietips

  1. Lekker over een gegrild varkenslapje.
  2. Met rijst of patat.

Bereiding

Stap 1
Pel en snipper de ui fijn.

Stap 2
Laat de perziken uitlekken maar vang het vocht op. Snijd de vruchten in klein blokjes.

Stap 3
Verhit de olie in een pan en fruit de uien, komijnzaad, de gember, de kaneel en de tomaten puree ongeveer 3min.

Stap 4
Voeg dan de perzikblokjes en het vocht toe en laat 15 min zachtjes koken.

Variatietips

  1. Lekker over een gegrild varkenslapje.
  2. Met rijst of patat.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Madam Jeanet sambal (1 potje)

    10

    10 minuten

  • Bechamelsaus

    4

    20 minuten

  • Aubergine-dipsaus (baba ghanouj)

    2

    70 minuten

  • Foe Yong Hai saus

    4

    5 minuten