12 juni 2005
4 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • 1 blik (450 gr) tomaten met sap
  • 1.2 dl plantaardige olie
  • 4 el fijngehakte ui
  • 4 el fijngehakte rode paprika
  • 2 geperste knoflooktenen
  • 1 tl donkerbruine suiker
  • 1/4 tot 1/2 theelepel tabasco
  • 0.5 tl gedroogde basilicum
  • 0.5 tl gedroogde oregano
  • 1 laurierblad
  • 0.25 tl cayennepeper (rode peper);
  • 0.25 tl grof gemalen zwarte peper

Bereiding

Stap 1
Snijd de tomaten in grote stukken en meg ze met het sap en alle andere ingrediënten.

Stap 2
Laat je vlees er lang genoeg in marineren in de koelkast.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Perzik saus

    4

    15 minuten

  • Balsamico stroop

    8

    25 minuten

  • Aioli

    4

    20 minuten

  • Appel chutney

    6

    75 minuten