9 oktober 2005
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 60 gr boter
  • 200 gr champignons
  • 1 teen knoflook
  • 3 dl room
  • 1 tl geraspte citroenschil
  • snufje peper
  • snufje nootmuskaat
  • 3 el parmezaanse kaas

Variatietips

  1. Vervang Parmezaanse kaas door een verkruimelde blauwschimmelkaas.
  2. Ook lekker met tagliatelle.

Bereiding

Stap 1
Smelt boter in een pan. champignons 30 sec laten bakken(zachtjes).

Stap 2
Knoflook, room, citroenschil en naar smaak peper en nootmuskaat toevoegen. Op laag vuur 1 a 2 min roeren.

Stap 3
Parmezaanse kaas toevoegen en nog 3 min zachtjes bakken.

Variatietips

  1. Vervang Parmezaanse kaas door een verkruimelde blauwschimmelkaas.
  2. Ook lekker met tagliatelle.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pastasaus Bolognese

    6

    2 uur

  • Aubergine-dipsaus (baba ghanouj)

    2

    70 minuten

  • Pesto perfecto

    2

    15 minuten

  • Mayonaise

    4

    10 minuten