31 maart 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • taugé
  • bloemkool
  • broccoli
  • spitskool
  • chinese kool
  • spruiten
  • wortel
  • prei
  • sperziebonen
  • knoflook
  • peper en zout
  • oestersaus
  • sesamolie

Variatietips

  1. Met rijst en een beetje smoor vlees.

Bereiding

Stap 1
Begin met groente snijden en het roerbakken in een klein beetje sesamolie, en voeg de kruiden toe.

Stap 2
Roerbak het tot het gaar is.

Stap 3
Als het gaar is doe er een scheutje oestersaus bij niet te veel en roer het nog een keer om. Eetse!

Variatietips

  1. Met rijst en een beetje smoor vlees.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Croque-lasanga

    2

    50 minuten

  • Gebraden kip met gebakken aardappelen

    4

    120 minuten

  • Kruidige aardappeltjes met kipsaté

    4

    30 minuten

  • Kiptrein van de tante van Rudolf

    4

    35 minuten