28 oktober 2005
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 2 grote rode chilipepers
  • 5 kleine pepertjes
  • 2 tenen knoflook
  • 2 sjalotjes
  • halve tomaat
  • 0.5 el garnaalpasta (of vissaus)
  • 0.5 tl palmsuiker
  • olie
  • zout

Variatietips

  1. Je kan dit sausje bij vlees, vis, groenten en/of rijst opdienen.
  2. Kan ook bij loempia gegeten worden.

Bereiding

Stap 1
Snij alle benodigdheden fijn en roer ze met 3 eetlepels olie in de wok tot alles gaar is.

Stap 2
Plet vervolgens alles fijn met een vijzel of mix met een blender.

Variatietips

  1. Je kan dit sausje bij vlees, vis, groenten en/of rijst opdienen.
  2. Kan ook bij loempia gegeten worden.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • 4

    20 minuten

  • Vanillefondue

    4

    10 minuten

  • Tartaarsaus van Milena

    4

    20 minuten

  • Honing mosterd saus

    4

    10 minuten