Ingrediënten

  • 400 gr gepelde tomaten of tomatenblokjes
  • 250 gr rundergehakt
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • basilicum
  • zout
  • zwarte peper
  • 200 champignons, in plakjes
  • 4 stuks wortel, in stukjes
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 1 ui, in stukjes
  • 1 glas witte wijn of water
  • spaghetti

Bereiding


Stap 1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de verpakking in een pan met water met een klein beetje olie en bak de champignons en wortels in een wok of hapjespan met een beetje olie.

Stap 2
Rul de gehakt met verse zwarte peper, beetje zout en de Italiaanse kruiden in een wok bij de groenten goudbruin.

Stap 3
Voeg de knoflook en ui toe en bak mee.

Stap 4
Voeg eventueel nu een beetje witte wijn mee en anders wat water.

Stap 5
Voeg de gepelde tomaten toe en laat even pruttelen.

Stap 6
Voeg verse basilicum en eventueel wat gedroogde intaliaanse kruiden toe.

Stap 7
Giet de spaghetti af en roer deze door de spaghettisaus en serveer direct.

Variatietips

  1. Lekker met parmezaanse kaas.
‹ Terug