Spinazie pasta
22 september 2008
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr verse spinazie
  • 80 gr boursin
  • 200 gr kipfilet, in kleine blokjes
  • 1 tl kipkruiden
  • 25 gr pijnboompitten
  • 180 gr penne (pasta)
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 40 gr kleine cervelaatworstjes, in kleine stukjes

Variatietips

  1. Je kan de tomaten ook vervangen voor cherrytomaatjes, ongeveer 15 stuks, die kan je heel toevoegen.

Bereiding

Stap 1
Zet een pan met water op het vuur voor de pasta en kook de penne volgens de verpakking. Rooster de pijnboompitten licht bruin van kleur met olie (notenolie is nog lekkerder hiervoor).

Stap 2
Voeg de gesneden kipfilet toe aan de pijnboompitten. Bak de kipfilet totdat alles wit gekleurd is.

Stap 3
Voeg de spinazie en de tomaatjes toe. Mocht je het niet lekker vinden met tomaten gerechten omdat het een beetje zuur is, dan haal je de sap en de pitjes uit de tomaten. Dit is het zure gedeelte van de tomaten.

Stap 4
Voeg de Boursin en de cervelaat toe tot de burin gesmolten is.

Stap 5
Giet de penne af en voeg bij de spinazie. Alles nog even laten staan en goed doorroeren.

Variatietips

  1. Je kan de tomaten ook vervangen voor cherrytomaatjes, ongeveer 15 stuks, die kan je heel toevoegen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten