30 december 2005
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 4 runderworsten
  • 1 ui
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 tl tijm
  • 2 tl mosterd
  • 50 gr blanke rozijnen
  • 2 kleine maggi bouillonblokjes
  • 1 dl water
  • 500 gr vlindermacaroni (farfalle)

Bereiding

Stap 1
Bereid de vlindermacaroni volgens de verpakking.

Stap 2
Prik de worstjes in met een vork en snipper de ui. Bak dan de worstjes goudbruin in een hapjespan of wok.

Stap 3
Bak de uisnippers ongeveer 1 minuut mee en haal dan de worsten eruit en leg ze even op een bord.

Stap 4
Voeg de tomatenblokjes of tomato frito, de tijm, de rozijnen, de mosterd, bouillonpoeder en het water toe. Breng het aan de kook terwijl je blijft roeren.

Stap 5
Leg de worsten terug in de pan en laat het op zacht vuur in ongeveer 15 minuten gaar worden. Ik vind dit echt een heerlijk gerecht en eens wat anders dan gehaktballetjes of tonijn.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pasta met gepaneerde paddestoelen en saus

    2

    45 minuten

  • Wraps gevuld met gamba’s

    2

    15 minuten

  • Taugé en tahoe van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Pasta Gorgonzola

    4

    30 minuten