4 maart 2006
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 pak cous cous naturel
  • 400 gr spinazie(wilde)
  • 1 stukje feta in blokjes
  • 1 pot olijven (knoflook)
  • 0.5 bosje koriander
  • sap van 1 citroen
  • olijfolie
  • 2 rode uien
  • zout
  • peper

Variatietips

  1. Ipv feta is ook wat garnaaltjes en krabsticks erg lekker op de salade
  2. U kunt er ook een stuk gerookte kip in kleine stukjes doorheen doen

Bereiding

Stap 1
Kook de cous cous volgens bereidingswijze en laat m afkoelen. Verdeel de spinazie (rauw) over een grote schaal / bord. Als de cous cous is afgekoeld doe dan de sap van de citroen erdoor samen met de fijngehakte koriander. Mix dit door elkaar en verdeel daarna over de spinazie. Doe daar de feta in blokjes overheen en wat olijven. Snij 2 rode uien in ringen en verdeel deze over t bord. Peper en zout na smaak toevoegen en nog wat olijfolie eroverheen sprenkelen... Garneer met wat mooie blaadjes koriander.... en klaar... eet smakelijk

Variatietips

  1. Ipv feta is ook wat garnaaltjes en krabsticks erg lekker op de salade
  2. U kunt er ook een stuk gerookte kip in kleine stukjes doorheen doen

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Mediterrane tonijnsalade

    4

    30 minuten

  • Romige prei-aardappelschotel

    4

    60 minuten

  • Spaghetti met raapstelen in gehaktsaus

    2

    15 minuten

  • Goulash 3

    4

    120 minuten