2 juli 2005
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 800 gr worteltjes
  • 2 uien
  • zout en peper
  • tijm
  • boter
  • 1 el suiker
  • 300 gr bladerdeeg
  • bouillonblokje
  • 300 gr mozzarella in plakjes

Bereiding

Stap 1
Snij de worteltjes in dunne plakjes en kook ze beetgaar in water met een bouillonblokje.

Stap 2
Fruit de uitjes in boter, meng er de worteltjes bij en voeg de suiker en tijm toe.

Stap 3
Verdeel de bladerdeeg in 2 porties (waarvan ene wat groter dan andere). Rol het zo dun mogelijk uit met bloem. Leg de grootste portie in een ingevet rechthoekig bakblik.

Stap 4
Schep er de helft van de worteltjes in, bedek die met mozzarella, andere helft worteltjes.

Stap 5
Kruid met peper, zout indien nodig. Dek af met rest van het deeg en druk de randen goed aan.

Stap 6
Bak 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Italiaanse stoofrollade

    6

    170 minuten

  • Pasta-garnalenschotel

    2

    45 minuten

  • Nasi goreng met spekjes

    4

    20 minuten

  • Italiaanse prei schotel van Eddy

    3

    20 minuten