28 maart 2006
4 personen
120 minuten

Ingrediënten

  • 775 gr rundvlees
  • 1 kg gesneden uien
  • 1 pakje margarine
  • 3 laurierblaadjes

Variatietips

  1. Je kan er evt. ook een pakje mix voor hachee in doen. het is maar wat je lekker vindt

Bereiding

Stap 1
Laat het pakje boter smelten. vlees snijden en het vlees in de boter aanbraden, als het vlees licht gekleurd is de uien en de laurierblaadjes erbij. goed omroeren en op het laagste pitje lekker laten sudderen. de hachee wordt het lekkerst als je het een avond van te voren opzet voor een uur of 2 en dan de andere dag weer opzetten zolang je kan. moet je de volgende dag snel eten dan de avond ervoor wat langer opzetten. het moet lekker bruin worden. eten met aardappelen. Vergeet niet de laurierblaadjes eruit te halen voor dat je het serveert.

Variatietips

  1. Je kan er evt. ook een pakje mix voor hachee in doen. het is maar wat je lekker vindt

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Varkensvlees uit Hawai

    4

    30 minuten

  • Taugé en tahoe van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Varkensvlees met Choi Sam

    4

    25 minuten

  • Frietjes van polenta

    4

    180 minuten