29 juni 2005
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 4 dikke kipfilets
  • bosuitjes of basilicum of bieslook
  • gerookte zalmsnippers
  • olijfolie
  • bloem
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
Snij een gat in de zijkant van een dikke kipfilet en steek zo ruimte om de kipfilet te kunnen vullen.

Stap 2
Neem dan gerookte zalmsnippers en meng deze met bosuitjes, bieslook of basilicum en een paar druppels olijfolie (of eventueel een roomkaasje met fijne kruiden).

Stap 3
Haal de gevulde kipfilet dan door de bloem en bak 'm in 8-12 minuten gaar.

Stap 4
Serveer met een sausje, vb. boursin kruidenkaasje smelten met beetje room. Eenvoudig maar lekker.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Biefstuk in brickdeeg met paddestoelensaus

    4

    45 minuten

  • Kipspiezen

    4

    10 minuten

  • Kipnuggets 2

    2

    30 minuten

  • Eischotel met courgettes

    2

    35 minuten