14 april 2009
2 personen
35 minuten

Ingrediënten

  • 1 el milde olijfolie
  • 2 uien
  • halve courgette
  • beetje bloem
  • 4 el geraspte kaas
  • 2 eieren
  • 2 el gedroogde italiaanse kruiden

Variatietips

  1. Bron: De slanke leefwijze van Roy Martina

Bereiding

Stap 1
Rasp de courgette met schil grof.

Stap 2
Schil de ui en snipper deze.

Stap 3
Verhit in een pan de olijf olie en bak de ui glazig. Voeg dan de courgette toe en bak het ongeveer 2min.

Stap 4
Verwarm de oven voor op 180 gr.

Stap 5
Schep het courgette ui mengsel in een ovenschaal en strooi de bloem, kruiden en de geraspte kaas eroverheen. Klop de eieren los en giet over het groente mengsel.

Stap 6
Plaats de schaal in de oven en laat 25 min staan.

Stap 7
Lekker met een frisse salade van tomaat, komkommer en wat olijfjes.

Variatietips

  1. Bron: De slanke leefwijze van Roy Martina

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Feuilletee met worteltjes

    4

    40 minuten

  • Ovenschotel van kabeljauw

    4

    60 minuten

  • Gazpacho

    6

    20 minuten

  • Canneloni gevuld met zalmmousse, kruidensausje

    2

    20 minuten