2 oktober 2006
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 1.5 kg ossenhaas
  • potje room
  • zout naar smaak
  • 1 el olijfolie
  • 150 gr boter
  • 1.5 glas brandy
  • verschillende soorten pikante pepertjes

Bereiding

Stap 1
Ossenhaas insnijden ongeveer 2 cm en vullen met de pepers. Kruiden met zout.

Stap 2
Een grote gietijzeren pan voorverwarmen, de olie en boter erin laten smelten, de ossenhaas erin leggen en rondom aanbraden.

Stap 3
Het vuur minderen en de ossenhaas laten braden tot die gaar is.

Stap 4
Blus met de brandy de room en laat nog even doorkoken zodat de saus goed kan mengen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gevulde filet

    4

    60 minuten

  • Gevulde courgette

    2

    30 minuten

  • Frisse pastasalade

    4

    15 minuten

  • Rucolasla met garnalen en gerookte zalm

    2

    20 minuten