Ingrediënten
- pasta voor 2 personen
- 2 verse tonijnsteaks
- courgette
- eiwit
- bloem
- peper en zout
- olijfolie
- potje pesto
- eventueel andere groenten naar keuze
- parmezaan schilfers
Variatietips
- Leuke variatie; i.p.v. de courgettes in blokjes te bakken kan je er linten van snijden, kort gaarkoken en onder de pasta mengen.
- I.p.v. courgette champignons, tomaten blokjes kan ook rode pesto gebruiken.
Bereiding
Stap 1
Kook de pasta beetgaar.
Stap 2
Ondertussen de verse tonijn in blokjes snijden alsook de courgette.
Stap 3
Even door eiwit halen en bloem en goudbruin bakken in olijfolie. Kruiden met peper en zout.
Stap 4
Doe er dan de pesto bij en roer goed om.
Stap 5
Giet de pasta af en roer er de pesto-tonijn-courgette bij.
Stap 6
Bestrooi het geheel met Parmezaan schilfers.
Variatietips
- Leuke variatie; i.p.v. de courgettes in blokjes te bakken kan je er linten van snijden, kort gaarkoken en onder de pasta mengen.
- I.p.v. courgette champignons, tomaten blokjes kan ook rode pesto gebruiken.