28 november 2005
2 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • pasta voor 2 personen
  • 2 verse tonijnsteaks
  • courgette
  • eiwit
  • bloem
  • peper en zout
  • olijfolie
  • potje pesto
  • eventueel andere groenten naar keuze
  • parmezaan schilfers

Variatietips

  1. Leuke variatie; i.p.v. de courgettes in blokjes te bakken kan je er linten van snijden, kort gaarkoken en onder de pasta mengen.
  2. I.p.v. courgette champignons, tomaten blokjes kan ook rode pesto gebruiken.

Bereiding

Stap 1
Kook de pasta beetgaar.

Stap 2
Ondertussen de verse tonijn in blokjes snijden alsook de courgette.

Stap 3
Even door eiwit halen en bloem en goudbruin bakken in olijfolie. Kruiden met peper en zout.

Stap 4
Doe er dan de pesto bij en roer goed om.

Stap 5
Giet de pasta af en roer er de pesto-tonijn-courgette bij.

Stap 6
Bestrooi het geheel met Parmezaan schilfers.

Variatietips

  1. Leuke variatie; i.p.v. de courgettes in blokjes te bakken kan je er linten van snijden, kort gaarkoken en onder de pasta mengen.
  2. I.p.v. courgette champignons, tomaten blokjes kan ook rode pesto gebruiken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pasta met kaassaus

    4

    35 minuten

  • Canneloni gevuld met zalmmousse, kruidensausje

    2

    20 minuten

  • Linzen lasagna

    2

    60 minuten

  • Kaasfondue

    4

    30 minuten