12 juni 2005
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 kopje rijst
  • water met bouillonblokje
  • bakje champignons
  • 2.05 paprika's
  • 100 tot 200 gram rambol notenkaas
  • zout
  • boter
  • paneermeel

Variatietips

  1. Voeg vlees toe tussen de laagjes zoals gebakken spekblokjes, kipfilet, gehakt..enz..om een volledige maaltijd te bekomen.
  2. Ook lekker met andere groenten zoals prei.
  3. Kaas kan je variëren naar smaak: boursin, oude kaas, blauwe kaas...

Bereiding

Stap 1
Kook de rijst in water met een bouillonblokje gaar.

Stap 2
Snij de champignons, de paprika's in blokjes en bak ze bruin.

Stap 3
Beboter de cakevorm en leg laagje rijst, kaas, groenten, rijst, kaas groenten, ..enz.

Stap 4
Bestrooi de bovenste laag met paneermeel of kaas, een paar boterklontjes en laat de taart 20 min bij 180 C bakken.

Variatietips

  1. Voeg vlees toe tussen de laagjes zoals gebakken spekblokjes, kipfilet, gehakt..enz..om een volledige maaltijd te bekomen.
  2. Ook lekker met andere groenten zoals prei.
  3. Kaas kan je variëren naar smaak: boursin, oude kaas, blauwe kaas...

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten