24 augustus 2008
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 350 gr spaghetti
  • 225 gr fijngehakte gekookte kip
  • 6 tomaten, gepeld en fijngehakt
  • 1 el gehakte cashewnoten
  • 1 el gehakte walnoten
  • 1 fijngehakte ui
  • 2 tenen knoflook uit de pers
  • 1 tl pestosaus
  • 3 el tomatenpuree
  • 2 el olijfolie
  • 2 dl rode wijn
  • 1 el vers gehakte tijm
  • zout
  • zwarte peper uit de molen

Bereiding

Stap 1
Bak de ui en knoflook 3 minuten in de olijfolie.

Stap 2
Voeg de wijn, tomatenpuree, tijm, zout en peper toe.

Stap 3
Breng het aan de kook en laat het 10 minuten sudderen.

Stap 4
Doe de kip, tomaten, pestosaus, cashewnoten en walnoten erbij. Laat de saus enkele minuten sudderen.

Stap 5
Kook de spaghetti al dente. Laat het vervolgens goed uitlekken.

Stap 6
De saus kan desgewenst met wat water worden verdund.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Spinazie pasta

    4

    20 minuten

  • Nasi

    4

    20 minuten

  • Biefstuk in pindasaus

    4

    30 minuten

  • Farfalle met rundersaucijzen in tomatensaus

    4

    25 minuten