28 juni 2005
6 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • kant-en-klaar bladerdeeg of briochedeeg
  • 2 a 3 eieren
  • 1 el melk
  • 200 a 300 gram bruine of lichtgele suiker
  • 1.05 zakje vanillesuiker
  • 40 tot 60 gram boter

Bereiding

Stap 1
Taartvorm bekleden met kant-en-klaar bladerdeeg of briochedeeg.

Stap 2
2 eieren loskloppen met 1 el melk en de suiker.

Stap 3
Mengsel in taartvorm gieten. Stukjes boter op de taart leggen en ongeveer 30 min bakken in een voorverwarmde oven.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Rijsttaart

    6

    45 minuten

  • Dinantse koekjes

    4

    70 minuten

  • Custard banaan kruimeltaart met witte chocolade

    10

    30 minuten

  • Quiche Lorraine

    4

    60 minuten