28 juli 2008
5 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • slagroom
  • koekjes (liefst droge)
  • taartversieringen (vermicellen)
  • melk

Variatietips

  1. Vermicellen zijn eigenlijk gewoon snoepjes in de regenboogkleuren of gewoon zwart.
  2. Je kan er bijvoorbeeld ook bloemetjes of letters op zetten (Dr. Oetker) om op te eten.

Bereiding

Stap 1
Neem een kom en doe daar de melk in.

Stap 2
Leg dan de koeken in de kom en dan begin je een basislaag te maken dan slagroom dan weer koeken.

Stap 3
Let wel op dat je de koeken altijd in de melk doopt.

Variatietips

  1. Vermicellen zijn eigenlijk gewoon snoepjes in de regenboogkleuren of gewoon zwart.
  2. Je kan er bijvoorbeeld ook bloemetjes of letters op zetten (Dr. Oetker) om op te eten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten