26 april 2006
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • tacoschelpen
  • 250 gr gehakt
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode ui
  • 6 champignons
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 el oregano
  • volle hand gehakte munt
  • geraspte kaas
  • bouillonblokje
  • scheut olijfolie
  • peper en zeezout

Variatietips

  1. Ga naar de Turk voor de groenten! Ik blijf het zeggen... Daar kun je alles per stuk pakken en je bent heel goedkoop uit!

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2
Snijd de aubergine, courgette, rode ui en champignons in kleine blokjes.

Stap 3
Rul het gehakt in een pan en voeg de groenten toe.

Stap 4
Meng de tomatenpuree door het mengsel heen, samen met het bouillonblokje en peper en zout.

Stap 5
Als alles gaar is, spatel dan voorzichtig de oregano en de munt door het geheel.

Stap 6
Vul de taco's met het mengsel en strooi de geraspte kaas over het gerecht heen.

Variatietips

  1. Ga naar de Turk voor de groenten! Ik blijf het zeggen... Daar kun je alles per stuk pakken en je bent heel goedkoop uit!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Mechelse koekoek met mosterdmarinade

    4

    60 minuten

  • Parmezaanse kaas uit de oven

    4

    30 minuten

  • Visschelpen

    4

    25 minuten

  • Farfalle met rundersaucijzen in tomatensaus

    4

    25 minuten