13 januari 2007
3 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 1 struik paksoi
  • 2 el olie
  • 2 tenen knoflook
  • 250 gr biefstuk in dunne plakjes gesneden
  • 2 el ketjap
  • 1 scheutje sherry
  • 2 el fijngesneden basilicum
  • 2 el sesamolie

Variatietips

  1. Met rijst of pasta.
  2. Garneren met rode paprika.

Bereiding

Stap 1
Paksoi na wassen in smalle reepjes snijden, ook het groen.

Stap 2
Olie verhitten in de pan (wok) en knoflook even snel roerbakken.

Stap 3
Wat olie erbij en de biefstuk in beetjes roerbakken lekker bruin maar niet gaar (gaat beter als de biefstuk niet uit de vriezer komt en op kamertemp is). Vlees uit de pan halen.

Stap 4
Basilicum en sesamolie in de pan en goed omscheppen, dan de paksoi erbij en 5 min lekker roerbakken. Meteen serveren.

Variatietips

  1. Met rijst of pasta.
  2. Garneren met rode paprika.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Paella van Renate

    3

    20 minuten

  • Zuurvlees uit Limburg

    4

    240 minuten

  • Hoera winterprak

    4

    75 minuten

  • Indonesische kalkoen van Esnie

    4

    90 minuten