‹ recepten

Hindoestaanse bami van Viks ouders

Ingredi├źnten (2 personen)

  • spaghetti
  • scheut zoute ketjap
  • 1 el 5 spices kruidenmix
  • 2 el faja lobi bami trafasi
  • stukje madam jeanette fijngesneden
  • ui fijngesneden
  • 2 el olie
  • 2 tenen fijngesneden

Bereiden Stap voor stap koken

Stap 1
Kook de spaghetti volgens de bereidingstijd op de verpakking en giet.

Stap 2
Doe de olie in een wok en bak hierin de uien, knoflook en madam jeanette samen met de faja lobi bami trafasi en de 5 spices kruidenmix.

Stap 3
Schep de spaghetti door de mix in de wok en voeg een scheutje zoute ketjap toe.

Variatietips

  • Lekker met Hindoestaanse kippenpoten van Viks ouders, zure komkommer en kousenband.