4 juni 2018
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • spaghetti
  • scheut zoute ketjap
  • 1 el 5 spices kruidenmix
  • 2 el faja lobi bami trafasi
  • stukje madam jeanette fijngesneden
  • ui fijngesneden
  • 2 el olie
  • 2 tenen fijngesneden

Variatietips

  1. Lekker met Hindoestaanse kippenpoten van Viks ouders, zure komkommer en kousenband.

Bereiding

Stap 1
Kook de spaghetti volgens de bereidingstijd op de verpakking en giet.

Stap 2
Doe de olie in een wok en bak hierin de uien, knoflook en madam jeanette samen met de faja lobi bami trafasi en de 5 spices kruidenmix.

Stap 3
Schep de spaghetti door de mix in de wok en voeg een scheutje zoute ketjap toe.

Variatietips

  1. Lekker met Hindoestaanse kippenpoten van Viks ouders, zure komkommer en kousenband.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!