18 september 2005
4 personen
75 minuten

Ingrediënten

  • 4 stuks schouderkarbonade
  • boter om in te bakken
  • peper
  • zout
  • water

Variatietips

  1. Lekker met aardappels en groente

Bereiding

Stap 1
Schouderkarbonade kruiden met peper, zout en eventueel andere kruiden naar smaak.

Stap 2
In een beetje boter om en om snel bruin bakken, daarna beetje water toevoegen en ± 60 minuten laten pruttelen met de deksel op de pan.

Stap 3
Af en toe even kijken of er nog steeds een bodempje water in de pan staat, zodat het lekker blijft pruttelen.

Variatietips

  1. Lekker met aardappels en groente

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Fricandeau met pesto en pijnboompitjes

    2

    30 minuten

  • Taco’s met chili

    4

    35 minuten

  • Carpaccio van ossenhaas van Iris

    2

    10 minuten

  • Filetrollade

    2

    120 minuten