31 juli 2007
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 dikke plakken gekookte ham
  • 2 glazen port
  • 50 gr boter
  • tijm
  • marjolein
  • bonenkruid
  • basilicum
  • gehakte peterselie

Variatietips

  1. Lekker met gekookte aardappelen en een frisse salade.

Bereiding

Stap 1
Oven voorverwarmen op 200 graden.

Stap 2
Vet een vuurvaste ovenschotel in en leg daarin de plakken ham. Bestrooi ze met de kruiden en overgiet ze met de port.

Stap 3
Zet de schotel ongeveer 20 minuten in de oven.

Variatietips

  1. Lekker met gekookte aardappelen en een frisse salade.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Boemboe koenjit van tante Mary

    6

    4 uur

  • Empal van rundvlees

    4

    90 minuten

  • Frittata met raapsteeltjes

    4

    25 minuten

  • Mediterrane tonijnsalade

    4

    30 minuten