16 juli 2011
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 6 stuks eieren
  • 400 gr aardappels in dikke plakjes voorgekookt
  • peper
  • zout

Variatietips

  1. Je kunt de tortilla Español in zijn geheel als lunch- of avondgerecht eten of in kleine stukjes snijden (net zo groot als een toostje) om vervolgens een stukje tortilla op een toastje te leggen met een cocktailprikkertje erin.
  2. Je kunt ook uien met de aardappels meebakken.

Bereiding

Stap 1
Klopt de eieren los met peper en zout.

Stap 2
Doe een flinke scheut olie in de pan en laat het heet worden. Vuur middelhoog zetten en verdeel de stukjes aardappels in de pan en schenk er vervolgens de losgeklopte eieren over de aardappelschijfjes. Laat het langzaam stollen en draai voorzichtig om.

Variatietips

  1. Je kunt de tortilla Español in zijn geheel als lunch- of avondgerecht eten of in kleine stukjes snijden (net zo groot als een toostje) om vervolgens een stukje tortilla op een toastje te leggen met een cocktailprikkertje erin.
  2. Je kunt ook uien met de aardappels meebakken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Frittata met zoete aardappel

    2

    30 minuten

  • Rode paprika soep

    4

    45 minuten

  • Vlammende gamba’s

    4

    10 minuten

  • Sambal goreng tempeh en tahoe van mams

    2

    20 minuten