Ingrediënten

  • 125 gr pure chocola(in stukjes breken)
  • 100 gr boter
  • 30 gr gemalen amandelen
  • 100 gr gezeefd poedersuiker
  • 50 gr cacao
  • 50 gr geraspte kokos
  • 1 eierdooier

Bereiding


Stap 1
Smelt de chocola au bain marie (pannetje in warm water opwarmen) pak de kom (voorzichtig met ovenwanten) en roer de boter door de chocolade, dan de eierdooier en de poedersuiker en als laatste de amandelen. Maak kleine keutels door een bergje van de chocolade massa tussen de handpalmen te rollen. Als het bolletje een beetje gaat plakken, dan rol je hem door de cacao. Dit is een verse vleermuiskeutel.

Stap 2
Als je de keutels door de kokos rolt dan krijg je hele oude beschimmelde keutels. Je kunt de keutels in bonbon papiertje doen en op een hele koele plaats bewaren of meteen opeten!

Stap 3
Eet smakelijk :)

‹ Terug