‹ recepten

Wrap gevuld met gamba’s

Ingredi├źnten (2 personen)

  • 4 volkoren wraps
  • 200 gr knoflook garnalen (Simones)
  • ijsbergsla
  • bieslook
  • 0.5 punt paprika
  • 8 snoep tomaatjes
  • olijfolie

Bereiden Stap voor stap koken

Stap 1

Stap 1
Bak de 4 volkoren wraps aan beide zijdes in een droge warme koekenpan. Leg de wraps op 2 borden.

Stap 2

Stap 2
Meng de ijsbergsla met (peper)olijfolie met een eetlepel bieslook.

Stap 3

Stap 3
Doe een scheut olijfolie in de koekenpan en bak de garnalen met de punt paprika en snoeptomaatjes.

Stap 4

Stap 4
Leg de garnalen met tomaatjes en paprika's op de ijsbergsla en vouw dubbel.

Variatietips

  • Gebruik ook andere vissoorten om mee te combineren.