2 mei 2010
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 varkenshaas
  • 2 eieren
  • bloem
  • peterselie verse

Variatietips

  1. Lekker met rösti of gebakken aardappelen en bonensalade.

Bereiding

Stap 1
Snij de varkenshaas in dikke plakken en t laatste stuk ongeveer net zo groot als de plakken.

Stap 2
Doe de bloem in een schaaltje.

Stap 3
Klopt de eieren en doe er verse gesneden petersie door heen.

Stap 4
Druk iedere plak goed plat in de bloem en leg vervolgens de plak in het eimengsel.

Stap 5
Daarna bakken in boter.

Variatietips

  1. Lekker met rösti of gebakken aardappelen en bonensalade.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Jachtschotel

    3

    180 minuten

  • Pittige runderreepjes

    4

    25 minuten

  • Tartaar van Iris

    10

    20 minuten

  • Gevulde filet van Eddy

    4

    60 minuten