Restaurant O&O

Op 1 april ben ik 40 geworden en kreeg ik een puzzel van mijn man die ik moest oplossen als cadeau. De oplossing moest ik invoeren op een website en daar kwam de volgende cijferreeks uit 0804221900 kortom ik zat nog een week in spanning! 

Op 8 april stapten we in de auto en geen idee waar we naartoe reden behalve de plaats want die werd in de navigatie ingetoetst. Bestemming Sint Willebrord en zelfs toen we in de straat liepen viel het kwartje nog niet… we zijn naar Restaurant O&O gegaan, mijn eerste restaurant met een Michelin ster en wat hebben we genoten, alles klopte! Het diner, de sfeer en gastvrijheid, zelfs een kussen zodat mijn tasje niet op de grond hoefde te staan. Wat een prachtige ervaring en een mooi verjaardagscadeau. Ook leuk het restaurant bestaat net zo lang als ik oud ben, bouwjaar 1982 een prachtig jaar! En ook Aziatische roots deze Indo is super blij! 

De eerste gang bestond uit 3 gerechtjes. Een kibbeling gekruid met wokkelkruiden waarmee ze het programma Snackmasters hebben gewonnen, een sushi met tamago en een salade.

Bij de tweede gang kregen we een oester Balinese stijl, erg lekker en zalm tataki. En allebei een blikje kaviaar, echt dat smelt in je mond! 

Hierna volgde kabeljauw wat ze daar nu mee gedaan hebben geen idee maar wat was het lekker! En ook de scheermes met gamba was genieten.

Ik had al eerder een keer halve kreeft gegeten maar mijn man nog niet. Het was echt lekker en gelukkig hebben we niet geklungeld om het kreeftenvlees uit de schaal te halen. 

Vervolgens kalfsvlees met een soort gebakken zoet brood en uiteraard prachtige garnituren met smaak.

Het dessert bestond uit 3 delen, een granité van tropisch fruit, kueh lapis en bloedsinaasappel.

Bij de koffie en thee kregen we nog een bonbon van la Fève wat wel bijzonder was omdat de zaak van mijn man en zijn compagnon, telstar-web voor La Fève de website heeft gemaakt. 

7 gangen, 13 creaties: € 145 pp
Sake & wijn pairing: € 75 pp
Extra: kaviaar 10 gram € 18 pp