11 juni 2005
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 3 preiwitten in ringetjes
  • 3 aardappelen, geschild
  • 1 teentje geperste knoflook
  • 200 gr rambol notenkaas
  • 10 gr parmezaanse kaas
  • 25 gr gemalen kaas naar keuze
  • 50 ml melk
  • 25 gr boter
  • extra kaas om te gratineren
  • zout en peper

Variatietips

  1. Leg een laagje gehakt bij het mengsel om een volledige maatlijd de bekomen
  2. Ipv aardappelen kan je ook een pastaschotel van maken

Bereiding

Stap 1
De aardappelen bijna gaarkoken en in plakjes snijden. de prei blancheren in kokend water met een beetje zout. een ovenschaal invetten met wat boter en vullen met de aardappelen en de prei. de rambol mengen met de melk, beide soorten gemalen kaas, knoflook en zout & peper. het mengsel over de groenten gieten. nog wat geraspte kaas over strooien en gedurende 15 min. laten gratineren in een op 200 graden voorverwarmde oven.

Variatietips

  1. Leg een laagje gehakt bij het mengsel om een volledige maatlijd de bekomen
  2. Ipv aardappelen kan je ook een pastaschotel van maken
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!