17 januari 2006
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 500 a 800 gram schoongemaakte asperges
  • 1 aardappeltje
  • 1 kleine witte prei
  • 1 ajuintje
  • 4 gekookte eitjes
  • peterselie
  • room
  • zout, peper, nootmuskaat
  • gandaham
  • 2 l gevogelte of groentenbouillon

Bereiding

Stap 1
Stoof de aardappeltjes, de asperges, de ajuin en prei in een nootje boter. Overgiet met de bouillon en laat het zo'n half uur doorkoken totdat alles gaar is. Mix de soep en kruid met peper, zout, nootmuskaat. voeg room toe naar smaak. Hak de gekookte eieren en peterselie, snij de Gandaham in reepjes. Schep de soep in borden en strooi er de eieren, peterselie en Gandaham over.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Soep van Iris

    4

    60 minuten

  • Aardappelflapjes

    4

    35 minuten

  • Snert

    6

    60 minuten

  • Knoblauchrahmsuppe (knoflooksoep)

    4

    30 minuten