Ingrediënten

  • 300 gr gehakt
  • 250 gr haricovert gekookt
  • 2 tl sambal
  • 1 el tomatenketchup
  • 300 gr aardappelblokjes
  • zwarte peper
  • zout
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl 1 theelepel paprikapoeder

Bereiding


Stap 1
Bak de blokjes aardappelen op hoog vuur gaar en goudbruin en doe ze in een ovenschaal om ze warm te houden op 100 graden.

Stap 2
Kruid het gehakt met zwarte peper, zout, knoflookpoeder en de paprikapoeder. Rul het gekruide gehakt in een wok tot het goudbruin is.

Stap 3
De sperziebonen mee roerbakken. De sambal en ketchup en door roerbakken en als laatste de gebakken blok aardappelen kort mee roerbakken.

Stap 4

Variatietips

  1. Je kan in plaats van sperziebonen ook andere groente kiezen of een combinatie van meerdere groente
‹ Terug